Aquacycling

Aquacycling is een totale lichaamstraining waarbij u fietst in het water.

U kunt hierdoor werken aan uw conditie met een hoge vetverbranding. U traint met name uw buik-, bil-, borst-, rug-, schouders-, arm- en beenspieren. De gewrichten worden ontzien. Het is een training waar de kans op blessures nihil is. Aquacycling is een gezonde training voor het lichaam die aan elk niveau kan worden aangepast. Aquacycling is geschikt voor jong en oud, beginner of gevorderde. De enige eis is dat u 16 jaar of ouder bent.

Bij de training wordt de hydrorider als hulpmiddel ingezet. Speciaal opgeleide instructeurs begeleiden u tijdens de training.

Handige tips

  • Het is aanbevolen om tijdens de aquacycling surf- of waterschoenen met antislip te dragen. Hierdoor voorkomt u dat u last krijgt van uw voeten.
  • Verder is het raadzaam om een wieler- of renbroek over uw badkleding te dragen. Daarmee beschermt u de binnenkant van uw bovenbenen.
  • Tenslotte wordt geadviseerd om een eigen bidon of waterflesje mee te nemen.

Voor wie

Aquacycling is voor iedereen die 16 jaar is en ouder, en graag actief bezig wil zijn om de conditie op peil te houden.

Wanneer

Openingstijden de Bronspot in de zomervakantie

Dinsdag

19.00 - 20.00 uur

Donderdag

19.00 - 20.00 uur

 

Geïnteresseerd in deelname? Vul het inschrijfformulier Aquacycling in. Wij informeren u over vrije plaatsen in onze bestaande groepen, waarna u vrijblijvend een proefles kunt bijwonen.

Kosten

  • Losse les: € 7,95
  • 10 lessenkaart: € 70,-